El teu blog de Linux en català

GNOME Photos, una altra aplicació per al GNOME

A can GNOME ja fa temps que tenen clar que volen crear un escriptori complet que incloga totes les aplicacions més bàsiques que un escriptori ha de tindre. Fa un parell de dies parlàvem del Bijiben, hui li toca el torn al GNOME Photos.

Aquest cap de setmana ha eixit a la llum una primera versió, poc funcional, però que és el tret d’eixida per a una aplicació que podria acabar substituint Shotwell. No hi ha molts detalls sobre el seu funcionament, però sí unes quantes captures:

Llistat de fotos al GNOME photos

Llistat de fotos al GNOME photos

Vista de detall de foto al GNOME photos

Vista de detall de foto al GNOME photos

També podeu visitar la pàgina de disseny de l’aplicació, on es fa un brainstorm sobre com pot ser l’aplicació a nivell d’aspecte.

1 comment

    • Ecron on 20 de novembre de 2012 at 23:12

    Reply

    Pareix que els de GNOME s’estan posant les piles, ja era hora perquè aquestes aplicacions eres necessàries per un escriptori complet. Amb el Boxes, el Bijiben, el Videos (no sé si és només el Totem amb altre nom o li canviaran algo), la remodelació del Nautilus, i les coses que han de vindre, GNOME té totes les papeletes per convertirse en l’entorn més complet per Linux (tot i que han de fer moltes millores en quan a la personalització del shell i la integració de les extensions).

    Van per bon camí, sí senyor! Gràcies per mantindre’ns al dia Pau! 😉

Deixa un comentari

Your email address will not be published.