El teu blog de Linux en català

Richard Stallman, a l'Hospital de Barcelona

Ahir mateix en Richard Stallman, president i fundador de la Fundació pel Programari Lliure, tenia preparada una xerrada a la Universitat Politècnica de Barcelona sobre l’ús del programari lliure en una societat moderna. Doncs bé, resulta que per problemes mèdics que apunten a hipertensió es va haver de retirar i esperar a una ambulància, cancelant així l’event.

Fonts oficials diuen que ha passat els controls mèdics i no és res d’importància, però encara no se n’ha donat més detalls i de moment no podem saber res més de la seva situació. Es veu però que, mentres s’esperava l’arribada dels paramèdics, en Richard va fer al·lusió a les retallades en sanitat i educació del govern assegurant entre rialles que Rajoy els volia matar a tots. Un pot creure que és una coincidència, però mai se sap… 🙂

Tot i que no hi ha cap mena de perill, esperem que es recuperi ben aviat.

2 comments

  • Joan on 13 de maig de 2012 at 22:00

  Reply

  Per sort només ha quedat en un ensurt! Llarga vida a Richard Stallman i al programari lliure!

  • Arnau on 15 de maig de 2012 at 17:16

  Reply

  Jo estava allà i la veritat és que l’ambulància va tardar massa…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.