El teu blog de Linux en català

0 A.D. segueix creixent ràpidament

Ja fa temps que us n’anem parlant, del joc d’estratègia de codi lliure del tipus Age of Empires anomenat 0 A.D. Fa pocs mesos l’Oriol ja ens va comentar que havia arribat a la seva setena versió alfa; Doncs bé, a mitjan Març ja vam poder veure com la novena versió alfa, Ides of March, veia la llum sota una nombrosa aclamació.

Entre les novetats en podem destacar:

  • Millores en les animacions i funcionament del combat
  • L’AI veu avenços en la seva manera de fer estratègies
  • S’introdueix un sistema de mercat completament nou
  • S’afegeixen dotze maneres noves de crear mapes aleatoris

Què seria un article sobre un joc sense un vídeo? 😉

Fins que no surti cap versió Beta, teòricament el joc encara no està mitjanament llest. Tot i això, el seu nivell de jugabilitat després de més de quatre anys de desenvolupament actiu és prou considerable. Si algú s’apunta a partides en línia a nivell català, un servidor s’apunta 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.