El teu blog de Linux en català

Android 4.0 comença a treure el cap

Farà uns pocs mesos que Ice Cream Sandwich, l’última versió del sistema operatiu per a terminals Android, va sortir al mercat. I tot i que encara no és disponible per a molts de nosaltres, aquí se’n poden veure els primers indicis de creixement:

Dades actualitzades el dia 1 de febrer de 2012

Aquí també es pot observar com 2.X encara té molt pes, envers la poca popularitat de 3.X degut a la seva exclusivitat per als tablets. L’última versió, gràcies a unir aquestes dues branques per a telèfons i tablets, està gaudint d’una recepció molt positiva i optimista. Encara falta molt per veure, però de ben segur que de cara a l’estiu ja serà part del nostre dia a dia.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.