El teu blog de Linux en català

GNULinux.cat finalista dels Premis Blocs Catalunya 2011

Ahir mateix vam saber que aquest any, després del procés de votacions, hem estat nominats finalistes dels Premis Blocs Catalunya 2011, que organitza stic.cat, en la categoria de les TIC com a bloc professional. La veritat és que aquesta nominació ens fa moltíssima iŀlusió, i volem donar les gràcies a tots aquells qui ens hàgiu votat i, ja de pas, a tots aquells qui ens seguiu dia a dia.

En la nostra mateixa categoria, també han estat nominats els dos exceŀlents blocs Bits Catalans i Imatica. En la mateixa temàtica de les TIC, però en l’apartat de blocs personals, els finalistes seran Betes i Clics, El bloc d’Angel Nieva i TIC x Tothom. Podeu consultar els blocs finalistes de totes les categories en aquest enllaç.

Premis Blocs Catalunya

Premis Blocs Catalunya

Els guanyadors dels Premis Blocs Catalunya 2011, tant d’aquestes categories com de totes les altres, es donaran a conèixer el dia 1 d’octubre, en un acte públic que tindrà lloc a la Seu d’Urgell, i seran escollits per un jurat que valorarà tots els blocs finalistes.

  • lotiopep on 18 de setembre de 2011 at 17:36

  Reply

  Felicitats!

 1. Reply

  Moltes felicitats!

 2. Reply

  Enhorabona a GNULinux.cat i resta de blocs seleccionats! Molta sort a tothom l’1 d’octubre !!! Ens veiem a La Seu d’Urgell!!

  Salutacions !

  Angel Nieva

  • Joan on 19 de setembre de 2011 at 16:50

  Reply

  Moltes felicitats! Realment feu una molt bona feina i imagino que aquesta us sigui reconeguda de tant en tant ha d’animar!! M’encanta llegir-vos!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.