El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: Astromenace

Astromenace és un joc lliure de tipus shoot-em-up (vaja, un joc de naus espacials) en 3D. Tot i aquesta visualització en 3D, el seu sistema de joc és bastant clàssic en aquest tipus de jocs: Hem de matar totes les naus enemigues possibles fins arribar al final de pantalla. A Astromenace, mourem la nostra nau amb el ratolí, i utilitzarem els seus botons dret i esquerre per disparar la seva arma principal i secundària, respectivament. A mida que passem pantalles anirem obtenint diners que ens serviran per a comprar més armes.

Pantalla inicial de l'Astomenace

Pantalla inicial de l'Astomenace

Si voleu provar l’Astromenace en Ubuntu, el trobareu al repositori PlayDeb. Si configureu el repositori tal i com expliquem a la nostra guia, podreu instaŀlar-lo directament des del Centre de Programari. En altres distribucions, com ara Fedora o ArchLinux, trobareu l’Astromenace als repositoris oficials, o sigui que el podreu instaŀlar directament des del gestor de programari propi de la vostra distribució. Per a les distribucions que no el tingueu als repositoris, haureu de descarregar-vos el joc des d’aquest enllaç.

Pantalla de l'Astromenace

Pantalla de l'Astromenace

1 comment

    • Daniel on 26 d'agost de 2011 at 13:16

    Reply

    Ostres, té molt bona pinta! Llàstima que tingui una targeta gràfica nvidia, merda de controladors privatius…
    Merci!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.