El teu blog de Linux en català

El Heroes of Newerth, ara gratuït

El Heroes of Newerth és un joc MMORPG comercial al que podem jugar des de sistemes GNU/Linux. Quan encara estava en fase beta, ara fa un any i mig, el van obrir per poder-hi jugar de forma gratuïta, però quan el joc va arribar a la seva primera versió definitiva, van tancar aquesta possibilitat, havent de pagar 30$ per a poder-hi jugar.

A finals de la setmana passada, els desenvolupadors de Heroes of Newerth van anunciar que a partir d’ara es podrà tornar a jugar al joc gratuïtament, ara ja de forma definitiva. Ull, el que serà gratuït és el joc en sí, però hi haurà la possibilitat de pagar per poder accedir a algunes armes específiques o si voleu avançar de nivell més ràpidament.

Logo del Heroes of Newerth

Logo del Heroes of Newerth

Si voleu provar el Heroes of Newerth, primer us heu de donar d’alta un compte d’usuari a la seva web. Un cop fet, aneu a la secció de descàrregues i baixeu-vos el client per a Linux (serà un fitxer amb un nom del tipus «HoNClient-*.sh»). Un cop descarregat, primer heu de donar-li permisos d’execució i després executar-lo. Per a fer-ho, aneu a la carpeta on l’hàgiu desat. Feu-hi clic amb el botó dret i seleccioneu «Propietats». A la finestra que s’obri, aneu a la pestanya «Permisos», activeu la casella «Permet executar aquest fitxer com a un programa» i accepteu el canvi. Després, feu doble clic sobre el fitxer i seleccioneu «Executa» per iniciar la instaŀlació. Aquestes instruccions, també es poden fer des d’un terminal, mitjançant l’ordre següent:

chmod +x HoNClient-*.sh
./HoNClient-*.sh

Selecció de partida al Heroes of Newerth

Selecció de partida al Heroes of Newerth

La instaŀlació del joc és molt senzilla, i només cal anar acceptant les pantalles per on passem. Després, ja podrem executar el joc. Quan s’obri la primera pantalla, haurem d’indicar-li l’usuari i contrasenya que hàgim donat d’alta a la seva pàgina web, i ja podrem començar a jugar.

Partida del Heroes of Newerth

Partida del Heroes of Newerth

3 comments

  • Daniel on 2 d'agost de 2011 at 01:10

  Reply

  Ai, els jocs aquests d’internet que tant enganxen 🙂 Merci per l’article, va bé saber d’un altre joc que vagi de gust amb GNU/Linux! 🙂

  • karontes63 on 22 de setembre de 2011 at 19:49

  Reply

  Hola sóc nou aqui, hi vull felicitar-vos per la feina que heu fet i la que feu. Fa poc he tornat a utilitzar linux, … ha camviat molt tot. Sóc a mes un jugador de rol i provare aquest joc, te bona pinta. Salutacions

   • oriolsbd on 25 de setembre de 2011 at 16:53
   • Author

   Reply

   Gràcies. A mi també m’agrada molt el rol. 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.