El teu blog de Linux en català

Dues noves màquines virtuals

La setmana passada, ens vau demanar la inclusió de dues noves màquines virtuals a la nostra pàgina d’imatges per a VirtualBox. Ja les hem preparat, i aprofitem aquesta anotació per a presentar-vos-les.

Haiku

Logo de Haiku

Logo de Haiku

Haiku és un sistema operatiu lliure compatible amb BeOS, que es va iniciar com a projecte amb el nom d’openBeOS quan es va aturar el desenvolupament de BeOS. Cal dir que, tot i ser un sistema lliure, no utilitza GNU, ni el seu nucli és Linux.

Pantalla de Haiku

Pantalla de Haiku

Si voleu provar-lo, podeu descarregar-vos el disc dur virtual que hem preparat des d’aquest enllaç:

Descarrega la Màquina Virtual amb Haiku

ReactOS

Logo de ReactOS

Logo de ReactOS

ReactOS és una implementació lliure de sistema operatiu compatible amb Windows XP. El seu nucli no és Linux, sinó que n’utilitza un desenvolupat específicament. Hi ha una part important del sistema (encara que no tot) que es basa en Wine, i els dos projectes estan fortament relacionats.

Pantalla de ReactOS

Pantalla de ReactOS

Us podeu descarregar la imatge de VirtualBox amb ReactOS d’aquest enllaç:

Descarrega la Màquina Virtual amb ReactOS

Deixa un comentari

Your email address will not be published.