El teu blog de Linux en català

S'endarrereix la publicació de Mandriva 2011

Aquest mes de juny estava previst l’alliberament de Mandriva 2011, però els seus responsables han publicat a través del seu Wiki que aquesta data s’endarrereix fins a finals d’agost per tal d’assegurar-ne la qualitat.

Amb aquest canvi, el calendari d’alliberament quedaria de la següent manera:

  • 28 de juny: Mandriva 2011 RC1
  • 26 de juliol: Mandriva 2011 RC2
  • 29 d’agost: Mandriva 2011 (Versió definitiva)

Si voleu provar les novetats que portarà aquesta nova versió, ja teniu a la vostra disposició la tercera Beta de Mandriva 2011.

Mandriva

Mandriva

Com a alternativa, recordeu que també teniu disponible Mageia, que sí ha tret la seva versió definitiva. Mageia és desenvolupada per part de la comunitat de Mandriva, que va voler fer una distribució separada en vista a la possibilitat que aquesta deixés de tenir una versió gratuïta (fet que al final no ha passat).

Deixa un comentari

Your email address will not be published.