El teu blog de Linux en català

Ubuntu 11.04 (Natty Narwhal) Beta 2

Avui s’ha publicat la segona Beta d’Ubuntu 11.04 (Natty Narwhal). Aquesta serà la darrera versió de proves d’Ubuntu 11.04 (recordem que no tindrà Release Candidate), de manera que ja hauria de presentar un alt nivell d’estabilitat. Respecte de la primera beta, la majoria d’esforços han estat encaminats a acabar de polir l’entorn Unity.

Si voleu provar Ubuntu 11.04 (Natty Narwhal) Beta 2, us deixo els enllaços dels seus diferents colors:

Color Descàrrega
Ubuntu http://cdimage.ubuntu.com/releases/natty/beta-2/
Kubuntu http://cdimage.ubuntu.com/kubuntu/releases/natty/beta-2/
Xubuntu http://cdimage.ubuntu.com/xubuntu/releases/natty/beta-2/
UbuntuStudio http://cdimage.ubuntu.com/ubuntustudio/releases/natty/beta-2/
Ubuntu per UEC i EC2 http://uec-images.ubuntu.com/releases/natty/beta-2/
Ubuntu per ARM http://cdimage.ubuntu.com/ubuntu-netbook/releases/natty/beta-2/

Sobretot, de moment NO ÉS RECOMANABLE INSTAL·LAR-LO EN ENTORNS PRODUCTIUS, NI PER A ORDINADORS DE SOBRETAULA HABITUALS (excepte si teniu clar què significa una versió Beta i n’assumiu les possibles conseqüències). Cal tenir molt clar que, tot i ja ser la darrera versió de proves, segurament tindrà un cert nivell d’inestabilitat. Aquestes versions serveixen per a poder provar les seves noves funcionalitats, i trobar-hi possibles errades per tal de notificar-les i que les versions definitives siguin molt estables.

En aquest enllaç podeu trobar el calendari de llençament de Ubuntu 11.04 Natty Narwhal. La data prevista d’alliberament de la seva versió definitiva és el 28 d’abril.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.