El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: Scorched 3D

Scorched 3D és un joc d’estratègia per torns, en el qual hem d’agafar els controls d’un tanc i acabar amb tot el que es bellugui per la pantalla. Segons els seus propis desenvolupadors, es tracta d’una modernització del joc Scorched Earth, dut a un entorn 3D i amb uns gràfics molt millorats (moltíssim 🙂 ).

Logo de Scorched 3D

Logo de Scorched 3D

Si us el voleu instaŀlar a Ubuntu, us recomano que us configureu el repositori PlayDeb (un clàssic d’aquesta secció). Podeu trobar les instruccions per a fer-ho en aquesta secció de la nostra Guia d’Ubuntu. Un cop configurat, podreu instaŀlar Scorched 3D directament des del Centre de programari.

Si utilitzeu una altra distribució, a la pàgina de descàrregues d’Scorched 3D hi trobareu paquets RPM (per a openSUSE, Fedora, Mandriva, etc.), paquets per a Gentoo i, en versions més antigues, per a FreeBSD, Solaris i Slackware. També hi teniu el codi font de la darrera versió (43.2a) per si us voleu instaŀlar el joc a partir d’elles.

Pantalla de Scorched 3D

Pantalla de Scorched 3D

Al principi, costa una mica fer-se amb els controls del tanc, però amb una mica de pràctica veurem que no són molt complicats. A més, el fet que el joc sigui per torns ens dóna temps per a fer els moviments que necessitem. De tota manera, us recomano que comenceu el joc amb el seu tutorial. 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.