El teu blog de Linux en català

Proveu OpenSUSE 11.4 al VirtualBox

Fa pocs dies s’ha publicat OpenSUSE 11.4 i, com us vam comentar, les novetats que porta són molt interessants. Tant si no sou usuaris habituals d’OpenSUSE però voleu provar la nova versió, com si l’utilitzeu habitualment però voleu veure les novetats que porta abans d’actualitzar-vos, us hem preparat una imatge de VirtualBox amb OpenSUSE 11.4 preinstaŀlada.

OpenSUSE 11.4 al VirtualBox

OpenSUSE 11.4 al VirtualBox

La imatge d’OpenSUSE 11.4 per a VirtualBox era una mica gran, i l’hem dividit en dues parts. Les podeu descarregar d’aquests enllaços:

  • OpenSUSE 11.4 per VirtualBox | Part 1
  • OpenSUSE 11.4 per VirtualBox | Part 2

Al nostre apartat de documentació podeu veure com funciona el VirtualBox i com utilitzar-hi aquestes imatges que us preparem. Per últim, recordeu que a la nostra pàgina d’imatges de VirtualBox hi trobareu moltes màquines virtuals tant amb OpenSUSE com amb altres distribucions preinstaŀlades.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.