El teu blog de Linux en català

Ja podeu llegir els nostres articles al setmanari La Directa

GNULinux.cat no és només un portal sobre el programari lliure en català a Internet. La nostra tasca divulgativa va més enllà d’aquest mitjà, i és per aquest motiu que ja des dels inicis del nostre projecte comú, vam apostar també per tenir presència a la premsa escrita.

D’aquesta manera, ja des del febrer del 2009, vam començar a escriure articles de divulgació generals per novells al periòdic bimensual La Bicicleta.

Així, i fruit dels contactes establerts amb el periòdic tarragoní La Bicicleta, aquest octubre el setmanari La Directa ens va realitzar una entrevista. D’aquest primer contacte, va sorgir el compromís d’escriure un article cada quatre números. La secció la vam inaugurar aquest novembre passat, i per elecció nostra, la vam anomenar “Codi rebel”.

Portada de La Directa

Portada de La Directa

La Directa és una publicació que al meu parer està molt bé. És un diari que ofereix un anàlisi de la realitat quotidiana des d’una perspectiva crítica i intel·ligent, i que sobretot, dista molt de la resta de notícies que et sols trobar a la resta de mitjans. La gent hi escriu i hi col·labora voluntàriament, i els continguts són escollits entre tothom que hi col·labora. Actualment compta amb uns 1.400 subscriptors que permeten sustentar el projecte. El seu preu també està molt bé, val 1.70€ i, o bé t’hi pots subscriure i te l’envien a casa, o bé el pots comprar en qualsevol d’aquests punts de venda. Personalment, hi estic subscrit i trobo molt recomanable la seva lectura. Us deixo un exemplar perquè li feu un cop d’ull.

Esperem, doncs, que a partir d’ara pugueu gaudir dels nostres articles en format paper de la mateixa manera que nosaltres ho fem en escriure’ls, i no dubteu en proposar temes que us agradaria que hi escrivíssim. Pròximament anirem publicant els articles que han anat sortint al setmanari La Directa. Podreu trobar-los tots en aquest enllaç.

1 comment

    • Papapep on 30 de gener de 2011 at 11:06

    Reply

    Enhorabona, nois!! M’alegro molt de la vostra “expansió”!
    Feu una molt bona feina 😉

Deixa un comentari

Your email address will not be published.