El teu blog de Linux en català

Descarrega't la beta de l'editor de video Lightworks!

Com vam comentar fa un parell de setmanes, la primera versió beta del programari d’edició de vídeo professional Lightworks, no té versió nativa per a Linux, de fet ens caldrà esperar un any per a poder provar-lo (si hi ha sort!).

De moment, aquells que feu servir Windows, i us interessi un editor de vídeo professional de codi obert, podeu descarregar-vos aquest programa des de la seva pàgina dedicada, simplement registrant-vos.

Per als qui volgueu veure per sobre la interfície, adjuntarem un vídeo on es pot veure per sobre la forma de treballar amb ell.

  • Eloi V on 30 de novembre de 2010 at 21:08

  Reply

  Quin programa més potent. Entre això i l’html 5 d’aquí poc no hi haurà res que fagi dependre de windows o Mac

  • Xavi on 30 de novembre de 2010 at 21:28

  Reply

  Ostres si! sobretot ara que l’html5 pot fins i tot executar aplicacions GTK! jejeje

  • kimet on 1 de desembre de 2010 at 23:06

  Reply

  I hon és el codi font??
  Es relativament senzill fer on port per a linux amb el codi font, però a la pàgina només hi ha els binaris per a windows.

   • Xavi on 2 de desembre de 2010 at 18:07

   Reply

   Ja han anunciat que a meitat del 2011, (si poden serà abans) ja tindrem el codi del programa lliure per a descarregar!! Segurament és degut a que algunes opcions del programa seràn reservades per a serveis de pagament (tema oclaboratiu i suport per a editors de video tancats)

  • Xavi on 2 de desembre de 2010 at 07:50

  Reply

  Això del codi font és el que s’està preguntant tothom! El nucli del projecte es basa en Qt i FFmpeg, així que hi ha possibilitats de que el port sigui fàcil….

Deixa un comentari

Your email address will not be published.