El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: Mad Skills Motocross

Mad Skills Motocross és un joc comercial de curses de motos molt semblant a aquell que es podia jugar a la Nintendo, l’Excitebike.

Té totes les característiques per enganxar-nos: 52 curses diferents on el nostre personatge pot anar aprenent noves tècniques i millorar en altres així com la possibilitat de jugar en línia amb els nostres amics.

Té versions per a GNU/Linux, Windows i MacOSX i és possible baixar una demo per provar el joc. Certament l’aspecte que mostra sembla força atractiu i divertit, sobretot si podem jugar amb els nostres amics.

L’única pega que té aquest joc és el preu: es ven a uns 20€, un preu força elevat al meu parèixer. Cal dir que és molt complicat que a aquest preu tinga cap èxit. Els desenvolupadors d’aquests tipus de jocs haurien de mirar com els ha anat als desenvolupadors que han posat a la venda els seus jocs a preus inferiors als 5€ a l’AppStore d’Apple o l’Android Market. Possiblement l’Ubuntu Software Center mirarà de portar jocs com aquests a preus més competitius.

    • Roger on 26 de novembre de 2010 at 19:16

    Reply

    Si poseu Andorra us costara 16€ només…

    • Víctor on 28 de novembre de 2010 at 13:49

    Reply

    Efectivament, jo també crec que no tendran èxit amb aquest preu… aquest tipus de joc, a més, tot i ésser entretengut no és gens original, ja per la Gameboy en corrien d’idèntics, amb gràfics més limitats evidentment…

    • Kimet on 28 de novembre de 2010 at 22:42

    Reply

    Aquesta no es una pàgina sobre GNU? Perquè es fa publicitat de programes privatius??

      • Pau on 29 de novembre de 2010 at 11:02
      • Author

      Reply

      Kimet, aquesta és una pàgina del sistema operatiu GNU/Linux, no només sobre programes lliures. Si mire l’històric podràs comprovar que el 95% del total d’articles parlen sobre programari lliure. S’ha de dir, però, que en el món dels jocs és molt complicat no trobar jocs que no siguen privatius, fins i tot en GNU/Linux.

        • kimet on 1 de desembre de 2010 at 23:31

        Reply

Deixa un comentari

Your email address will not be published.