El teu blog de Linux en català

Un nou bloc de programari lliure en català: «De programari lliure»

Tots sabem que quan es crea un mitjà en català, ja siga un bloc o una revista, la difusió que tindrà no serà molta, per diferents raons que no vull discutir.

La cosa va més enllà, perquè si el mitjà que es crea és sobre una temàtica força concreta, com és el món del programari lliure, doncs menys públic tindrà encara.

Per aquesta raó en català no trobem molts blocs que siguen constants: perquè la feina és molta i la recompensa, en nombre de visites, és més ben poca. No obstant, hem d’admetre que GNULinux.cat té un nombre de visites més que acceptable, i superem les 400 visites diàries.

Hem d’admetre que això ens dóna impuls important per continuar escrivint. I volem que hi haja més gent que escriga sobre programari lliure en català. Són molts qui ho fan, però no són molts qui tenen constància.

Avui vos presentem un bloc que s’ha obert recentment: «De programari lliure». No conec qui l’escriu i he d’admetre que hem refot força que haja triat un servei privatiu com blogspot per escriure (quan WordPress és millor i també ofereix blocs de forma gratuïta).

El bloc, però, té qualitat. Les entrades són interessants i estan ben escrites. Així que vos el recomanem!

De programari lliure

3 comments

  • Tuxito on 21 de novembre de 2010 at 22:39

  Reply

  Doncs el bloc és meu. La idea era fer un bloc per parlar de forma entenedora sobre determinats temes que m’interessen i que conec (tot i que no em considero cap expert), com ara sobre programari lliure o Internet.

  La veritat es que de moment és més un experiment que altra cosa: encara no sé amb quina freqüència hi podré escriure, ni si tindrà continuïtat, i en cas de tenir-ne, tant la plataforma com el disseny del bloc son provisionals.

  De tota manera us agraeixo molt la recomanació. La veritat, no m’esperava que el meu bloc tingués cap ressò, almenys tan aviat, i molt menys que des d’un bloc com el vostre, que per a mi és tota una referència, li dediquéssiu un article.

  Una salutació.

   • Pau on 22 de novembre de 2010 at 07:46
   • Author

   Reply

   Home, les coses bones s’han de difondre! (i més si són en català :P)

   • Guillem on 22 de novembre de 2010 at 18:00

   Reply

   I no cal comentar-te que sempre que ho desitgis seràs més que benvingut per escriure amb nosaltres i si ho desitges, afegir-te a la nostra llista de debat on anem parlant sobre el projecte gnulinux.cat, que està obert a tothom! 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.