El teu blog de Linux en català

Divendres de jocs: Savage 2

Aquest divendres us parlarem de «Savage 2 – A Tortured Soul» un MMORPG de S2 Games, els responsables de Heroes of Newerth. En aquest joc, hi ha dues faccions (humans i monstres) que lluiten pel domini del territori. Savage 2 té una versió per a sistemes GNU/Linux.

Savage 2 - A Tortured Soul

A aquest joc es pot jugar gratuïtament al joc sencer simplement donant-nos d’alta a la seva pàgina principal. A més, opcionalment podem donar-nos d’alta un usuari Prime, a un preu de 9,99 $. Amb aquest usuari Prime tindrem una sèrie d’avantatges, com més espai per a dur objectes, la possibilitat de jugar il·limitadament amb les forces de l’infern, l’accés a estadístiques de joc i la possibilitat de repetir alguna partida anterior.

Sigui com sigui, un cop donat d’alta un usuari (ja sigui gratuït o premium), ens podem descarregar el joc des de la seva pàgina de descàrregues. Veureu que us podeu baixar una versió de 32 bits i una altra de 64 bits. Escolliu la que correspongui a l’arquitectura del vostre ordinador (si no sabeu la que teniu, probablement sigui la de 32 bits).

Un cop descarregat el fitxer, obriu un terminal i aneu al directori on us l’heu descarregat. Des d’aquí, doneu permisos d’execució al fitxer, i executeu-lo. Ho podeu fer per mitjà de les comandes següents:

chmod +x Savage2Install-*.bin
./Savage2Install-*.bin

Això obrirà un instal·lador, al qual bàsicament hem d’anar prement el botó «Next», excepte si voleu canviar el directori on s’instal·li el programa.

Instal·lador de Savage 2

Instal·lador de Savage 2

Un cop acabat, trobareu el joc Savage 2 al menú «Aplicacions>Jocs>Savage 2». Des del menú principal podeu accedir a un petit tutorial per a la qual no cal haver donat d’alta un usuari. Si hi jugueu, us fareu amb els controls del joc ràpidament.

Tutorial de Savage 2

Tutorial de Savage 2

Si voleu jugar al joc sencer, al menú principal seleccioneu «Login» i introduïu les dades del vostre compte. Arribareu a una pantalla amb diverses partides on us podeu apuntar, i començar a jugar!  🙂

Pantalla de Savage 2

Pantalla de Savage 2

  • Dtritus on 5 de novembre de 2010 at 16:37

  Reply

  Fuas, fa unes setmanes que el vaig descobrir, peró mai he pogut jugar-hi a l’Ubuntu, no se per que s’hem bloqueja en el moment de fer la actu a la primera partida…

  • Guillem on 7 de novembre de 2010 at 04:35

  Reply

  Gràcies pel joc Oriol!

  Lamentablement, l’instal·lo i quan esitc a la pantalla principal, i vaig a Login, hem diu que hi ha una versió nova, la baixa, i no sé perquè no me la instal·la, i torno a la pantalla principal, o sigui que no puc jugar-hi 🙁

  Salut!

  • Guillem on 7 de novembre de 2010 at 13:27

  Reply

  Em responc a mi mateix. La solució pel que us passi això és anar a :

  gedit ~/.savage2/game/startup.cfg

  i desabilitar l’actualització automàtica a l’inici, canviant aquesta línia

  SetSave upd_checkForUpdates "true"

  Per aquesta altra:

  SetSave upd_checkForUpdates "false"

  Font | Savage 2 Forums

   • oriolsbd on 7 de novembre de 2010 at 14:18
   • Author

   Reply

   Ei, gràcies per escriure com arreglar-ho! 🙂

Deixa un comentari

Your email address will not be published.