El teu blog de Linux en català

Entrevista a Lawrence Lessig al 3cat24

Per a qui no ho sàpia, (copiant el que diu la Viquipèdia, que ho fa bé i resumit) Lawrence Lessig és professor de Dret de la Universitat de Stanford, especialitzat en dret informàtic. Fundador del Centre per Internet i la Societat de la universitat, a més de la iniciativa Creative Commons.

També és l’autor del llibre Cultura Lliure, on defensa el copyleft com a nou paradigma pel desenvolupament cultural i científic des d’Internet, amb la base del moviment del programari lliure de Richard Stallman. Lessig és un reconegut crític de les implicacions dels drets d’autor.

A la iCommons iSummit 07 (any 2007) Lessig va anunciar que havia abandonat la seva dedicació als temes de propietat intel·lectual per tal de concentrar-se als problemes de corrupció al sistema polític.

Amb aquesta introducció d’aquest personatge tan important en el món de la cultura lliure, vos deixem amb l’entrevista que han publicat al 3cat24.cat:

Entrevista a Lawrence Lessig al 3cat24

Nota: Aquesta és la primera entrevista, és possible que hi haja més.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.