El teu blog de Linux en català

Ja podeu demanar els CDs d'Ubuntu 10.10

Aquest diumenge es publicarà Ubuntu 10.10 (Maverick Meerkat), i Ubuntu ja ha obert el termini per a poder demanar CDs originals d’aquesta nova versió a través del seu servei ShipIt.

Logo d'Ubuntu

Com ja és habitual amb les darreres versions, no podeu fer-ho si ja heu demanat CDs d’alguna de les darreres versions d’Ubuntu, perquè aquest servei està destinat sobretot a usuaris novells (apart de a comunitats i col·laboradors d’Ubuntu). Per poder-los demanar, heu d’estar donats d’alta al Launchpad i anar a la pàgina del servei ShipIt. Si els demaneu, els CDs trigaran una mitjana de deu setmanes en arribar-vos.

Font | OMGUbuntu

  • Pau on 6 d'octubre de 2010 at 09:02

  Reply

  Des de la 10.04 vaig decidir no demanar mai més cds. Al final sempre es queden a un prestatge, abandonats…

 1. Reply

  Jo abans els demanava però ara ja no perque ho veig una mica tonteria ja que trigará bastant de temps en arrivar, a més que abans de que arrivin ja tindré la nova versió baixada i grabada en un CD. És millor deixar que demanin els usuaris que realment ho necessiten (gent amb conexions lentes o que directament no en tenen).

  • jordiet on 6 d'octubre de 2010 at 09:16

  Reply

  Hi ha algú en aquest continent que no puga baixar-se una còpia per a així no contribuir a aquesta desfeta ambiental bianual?

  M’agrada veure que abans de vindre a comentar aquesta notícia, vosaltres dos ja ho havíeu fet en el mateix sentit. 🙂

  • adrià on 6 d'octubre de 2010 at 12:21

  Reply

  hola, són un novell amb el tema, però com s’actualitza el ubuntu? tinc el 10.04, s’hi l’actualitzo he de començar de nou? com s’hi es formategés? o com va l’assumpte??? gràcies!!!

   • oriolsbd on 6 d'octubre de 2010 at 12:59
   • Author

   Reply

   Hola, Adrià.

   No cal. Quan surti la nova versió d’Ubuntu, al cap d’uns dies al Gestor d’Actualitzacions et dirà que hi ha una nova versió disponible, i amb un botó disponible per a actualitzar a Maverick Meerkat. 🙂

   Per assegurar que et surt aquest missatge, vés a “Sistema>Administració>Fonts de programari”. A la finestra que s’obri, vés a la pestanya “Actualitzacions” i mira què hi tens en el desplegable “Mostra les versions noves:”. Perquè et surti (quan toqui) el missatge d’actualització, hi hauria d’haver “Versions normals”.

   Salut!

  • adrià on 6 d'octubre de 2010 at 16:49

  Reply

  aaaaaaaaaaaaaaaa menys mal xD o sigui com una actualització normal i corrent, oks :)! merci per a respondre a un novell jejeje però es que l’ubuntu és un món gegant per descobrir jejeje i de moment mencanta ;)!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.