El teu blog de Linux en català

Zedge Ringtones & Wallpapers, fons i tons per a l'Android

No sé quants de vosaltres tindreu un mòbil amb l’Android, jo tinc el Nexus One i estic força satisfet. He d’admetre que malgrat m’agrada força, la gran majoria d’aplicacions del Market inclouen publicitat, i això és una cosa a la qual no he estat acostumat (a l’Ubuntu cap aplicació no inclou publicitat).

Bé, la qüestió és que fa un parell de dies vaig descobrir una aplicació molt útil que vull compartir amb aquells qui tingueu l’Android: la Zedge Ringtones & Wallpapers. Bàsicament és una aplicació que ens permet accedir fàcilment a una base de dades de fons i tons adaptats a l’Android i que podem baixar i activar en molts pocs «tocs» (amb el ratolí fem clic i amb els dits «toquem»).

L’he estat provant i realment és un gust poder instal·lar fons i tons amb aquesta aplicació. Té publicitat incrustada, així que té la mateixa pega que moltes de les aplicacions del Market, però poc en podem fer. Gaudiu-la!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.