El teu blog de Linux en català

Microsoft farà servir WordPress per als seus blocs Live Spaces

Així ho anuncien a WordPress.com, i no és broma. Sembla que Microsoft ha preferit fer servir una plataforma consolidada i lliure abans que desenvolupar una de pròpia o privativa per als seus blocs.

De fet, sembla que WordPress ja és la plataforma per defecte per als usuaris de Windows Live Spaces. Els desenvolupadors de WordPress han treballat amb Microsoft per tal de crear un senzill servei de migració dels Spaces (amb articles, comentaris i fotos) a WordPress.com.

Ara s’inicia un procés que durarà 6 mesos durant el qual els usuaris tindrà l’opció de migrar els seus blocs a WordPress.com.  A més, els usuaris nous de Windows Live seran adreçats a WordPress.com quan vulguen crear un bloc nou. Una gran notícia, sense cap mena de dubte.

Això probablement suposarà un augment dels ingressos per a AUTOMATTIC, la companyia que hi ha darrere de WordPress.com i que publica puntualment les noves versions de WordPress de les que tots gaudim.

L’equip d’AUTOMATTIC mostra la seua alegria per aquesta elecció de Microsoft, com no podia ser menys. Podeu esbrinar-ne una mica més sobre aquesta migració al bloc de Windows Live.

  • Zytum on 27 de setembre de 2010 at 21:38

  Reply

  De fet, també l’altre dia provant l’ettercap vaig veure que també fan servir ordinadors amb linux per fer de servidors
  o almenys això es el que vaig deduir… I també hem sembla recordar que fan servir linux per a fer els seus programes; Es cert aquest últim punt?

   • oriolsbd on 28 de setembre de 2010 at 07:16

   Reply

   El tema dels seus servidors amb Linux va sortir a les notícies fa uns mesos. Posteriorment, van fer un comunicat on deien que, els servidors on tenen Linux no són «seus», sinó que són d’empreses que tenen contractades perquè els allotgin part de la seva web.

   Salut!

  • Eloi V on 27 de setembre de 2010 at 21:48

  Reply

  És molt bona notícia amb això es reforça cada cop més la teoria del programari lliure. No hi ha companyia que si resisteixi. Potser en el futur podríem veure una distribució de gnulinux, treta per Microsoft, per competir amb altres sistemes.

  Tot i que jo personalment hauria escollit Drupal 😛

   • Pau on 27 de setembre de 2010 at 22:15
   • Author

   Reply

   Home, per fer blocs WordPress és una eina molt més senzilla que no ho és pas Drupal, que té una corba d’aprenentatge força fotuda. Drupal serveix per fer qualsevol cosa, WordPress serveix per fer blocs.

    • Eloi V on 27 de setembre de 2010 at 23:23

    Reply

    Si, per això he dit personalment 😛 WordPress és extremadament senzill d’instal·lar i usar i és una bona elecció. Però si m’ho proposessin a mi, em decantaria per drupal per que és la eina que conec millor.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.