El teu blog de Linux en català

Festival Drumbeat a Barcelona

Mozilla té com a missió «promoure la llibertat, la innovació i l’oportunitat en la web». D’una banda, això ho fa portant-nos programes com el Firefox o el Thunderbird, però també creant el Drumbeat.

Logo de Drumbeat

Drumbeat és un moviment global, que pretén mantenir i fomentar la llibertat en la xarxa. És a dir, una Internet oberta. Dins d’aquest moviment, enguany Mozilla celebra, del 3 al 6 de novembre, el primer Festival Drumbeat a Barcelona, més concretament a la Plaça dels Àngels, tot i que hi haurà actes que se celebrin al MACBA i al FAD. Ja han confirmat la seva assistència a aquest festival diversos membres i representants de MozillaCreative CommonsOne Laptop per ChildCarnegie Foundation, etc.

Però per a organitzar un esdeveniment tant important, calen mans, i en aquest sentit mozilla.cat fa una crida al voluntariat per ajudar en totes les tasques necessàries, com ara logístiques, de guia als assistents, difusió, etc. Els que participin de forma significativa, podran participar a tots els actes i gaudir d’aquest gran esdeveniment de forma gratuïta. Només cal que ompliu el formulari de voluntariat. Veureu que les tasques en què podeu ajudar són molt diverses.

Si teniu qualsevol dubte sobre el festival, o voleu fer-hi qualsevol suggeriment, teniu a la vostra disposició la llista de correu oficial de l’esdeveniment.

Font | Mozilla.cat

Deixa un comentari

Your email address will not be published.