El teu blog de Linux en català

Google Chrome per a GNU/Linux ja és estable

Després de gairebé un any des que es va presentar la primera versió de Google Chrome, per fi s’ha alliberat una versió considerada estable. Al bloc del Chromium així ho anuncien:

Després d’haver aconseguit millores contínues amb el suport de connectors, en funcionalitat dels complements i la integració amb l’escriptori, conjuntament amb noves característiques com les notificacions d’escriptori i la sincronització de les adreces d’interès, creiem que aquesta versió de Google Chrome per a linux és una versió sòlida, d’altes prestacions, completa en característiques i enfocada a qualsevol ús.

http://www.google.com/intl/ca/images/logos/chrome_logo.gif

Curiosament avui han presentat a OMG!Ubuntu unes proves de rendiment de diferents navegadors. El Chrome està en molt bona posició, conjuntament amb l’Opera i el Midori. Sembla, però, que a nivell global el Chrome és el navegador més complet. Ja podeu baixar-vos aquesta versió.

Gràfic de rendiment del javascript amb diferents navegadors (menys = millor)

Deixa un comentari

Your email address will not be published.