El teu blog de Linux en català

Festa Lúcida a València

Com ja és habitual cada cop que surt una nova versió d’Ubuntu, l’equip català d’Ubuntu organitza la festa d’instal·lació d’Ubuntu Lucid Lynx. Enguany, aquesta festa tindrà lloc els dies 22 i 23 de maig a València, més concretament a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. Us passo la seva localització al Google Maps.

Festa Lúcida

Festa Lúcida

Per facilitar el viatge fins a València (els que no siguem de la zona) l’equip d’Ubuntu en català ha preparat una sèrie d’alternatives de transport, des de compartir cotxes particulars, utilitzar el tren, autocar de línia, vehicles de lloguer, etc. La informació que hi donen és molt completa. També expliquen alguna opció per a l’allotjament.

A més de la Install Party en sí, a la mateixa festa hi haurà nombrosos tallers i activitats.

Per assistir a la festa, només cal que us apunteu en el següent formulari. La inscripció en sí és gratuïta. Hi ha l’opció d’apuntar-se a algun dels dos àpats que organitzen (el dinar de dissabte i el de diumenge), que costen 15 € cadascun.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.