El teu blog de Linux en català

Un propi exploit de Facebook obliga a tancar temporalment el seu chat

Qui ens diria que una de les grans xarxes socials en el món (per no dir l’única) acabaria per crear-se el seu propi exploit i deixaria en evidència la seva reputació en quant a aspectes de seguretat en la preservació de dades de tots els seus usuaris registrats.

L’error venia per part de Facebook, que havia donat lloc a restringir l’ús del seu xat degut a que qualsevol usuari de la pròpia xarxa podia infiltrar-se als xats dels seus amics en temps real. A més també podia accedir a les seves notificacions (sol·licituds d’amistats, missatges, etc.) configurant per això l’opció de previsualització dels ajustaments de privacitat del perfil. La pròpia companyia va rebre un avís per part de TechCrunch on més tard Facebook va emetre un comunicat sobre aquesta debilitat i immediatament els tècnics van actuar per prohibir fer ús de l’eina del xat per a que no hi haguéssin mes casos d’infiltració a informació aliena.
Ara mateix el problema de les notificacions ja no està present i l’error del xat ja està més que solucionat i s’ha habilitat de nou.
Aquesta inconveniència de seguretat s’ha produït aquesta tarda entre les 6 i les 7.

Podeu veure una demostració del cas a la pàgina web de TechCrunch

Deixa un comentari

Your email address will not be published.