El teu blog de Linux en català

Ubuntu Lucid, col·labora per salvar el linx ibèric

Passant per la pàgina de l’Ubuntu, ara que per fi s’ha actualitzat, he descobert un enllaç que m’ha semblat graciós, ja que els de Canonical ens conviden a descobrir l’Ubuntu Music Store i així salvar el Linx…

En un primer moment he pensat que devien estar desesperats si només encetar aquesta iniciativa ja afirmaven que era per a salvar la seva «Long Term Support». Però al clicar a l’enllaç he descobert que aprofitant el nom de la versió els de Canonical destinaran part dels ingressos d’aquesta botiga a col·laborar amb la ONG SOS Lynx, que es dedica a intentar salvar de l’extinció al linx ibèric, del qual tan sols queden uns 150 exemplars.

Personalment, penso que es tracta d’una maniobra perquè no ens quedem amb la idea que  Canonical vol treure diners de l’Ubuntu, i que si ho fan, és per a una bona causa. No trobo malament aquesta iniciativa, de fet, si que trobo que els honra una mica, però dubto molt que a cada versió dediquin part dels diners a salvar als animals que donen nom a l’Ubuntu, però per si de cas els suricats ja es deuen fregar les mans  de cara a la versió 10.10…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.