El teu blog de Linux en català

Instal·lar JDownloader per mitjà de repositoris

Ja fa un cert temps, vam parlar del JDownloader, un excel·lent programa per a gestionar les descàrregues de pàgines web com Megaupload, Rapidshare, Mediafire, etc. Quan vam fer aquella anotació, la instal·lació del programa era una mica complexa. És a dir, força semblant a com s’instal·len programes en altres sistemes operatius.

Logo del JDownloader

Doncs ja podem instal·lar el JDownloader de forma molt més senzilla. S’ha fet públic uns repositoris PPA del Launchpad a través dels quals podem instal·lar el JDownloader. Si ho volem fer des de terminal, la instal·lació del JDownloader es redueix a executar el següent

sudo add-apt-repository ppa:jd-team/jdownloader
sudo apt-get update
sudo apt-get install jdownloader

Si no ens movem còmodes per terminal, i ho preferim fer de forma gràfica, només cal fer el següent. Primer, hem d’anar a “Sistema>Administració>Fonts de programari”. A la pestanya “Altre programari” fem clic al botó “Afegeix…”. En el camp “Línia APT:” hi escrivim el següent:

ppa:jd-team/jdownloader

Acceptem el canvi i tanquem la finestra de “Fonts de programari”. En tancar, ens preguntarà si volem fer una actualització dels repositoris. Ho fem. Ara, ja podem obrir el Synaptic des de “Sistema>Administració>Gestor de paquets Synaptic”. Per mitjà del botó de cerca, busquem el paquet “jdownloader”. Fem doble clic sobre del paquet, i apliquem el canvi perquè l’instal·li. Un cop acabi la instal·lació, ja ens trobarem el programa a través del menú “Aplicacions>Internet>JDownloader”.

JDownloader

Font: WebUpd8

Deixa un comentari

Your email address will not be published.