El teu blog de Linux en català

Millor reproductor de música lliure

Quin és per a vosaltres el millor reproductor de música lliure?

Si teniu qualsevol altre suggerència no dubteu en comentar-ho.

  • hk007 on 21 de febrer de 2010 at 21:44

  Reply

  A mi m’agrada molt el Amarok perquè es mol rapid i agradable d’utilitzar, encara que el nou Amarok 2 m’ha donat alguns problemes i una decepció, ja que és més dificil de configurar i d’utilitzar, i, per tant, més incòmode.

 1. Reply

  La veritat es que és un bon reproductor i fins fa poc l’utilitzava sempre, però desde que vaig provar el Songbird no l’he tornat a utilitzar més. A part, el nou Amarok 2 no em va acabar de convèncer i vaig tenir alguns problemes amb el so.

  • frap on 24 de febrer de 2010 at 17:20

  Reply

  Jo utilitzaba Amarok per la seva senzillesa però quan van treure la nova versió em va decepcionar molt i vaig decidir canviar, en vaig estar buscant algun de senzill i vaig trobar Minirok (http://chistera.yi.org/~dato/code/minirok/), que és el que tinc ara i va força bé.

  Salut!

 2. Reply

  Doncs sembla interessant, és una bona alternativa si el que es vol és un reproductor senzill i més semblant a l’antic Amarok .
  Ja el vaig veure quan buscava una alternativa a Amarok però al final no vaig instal·lar-lo, perquè un amic em va recomanar el Songbird .

 3. Reply

  Hola amics
  , soc en David Canet ,
  per a mi el millor reproductor lliure per a linux-ubuntu és el Gnome player ,
  però això es només una opinió ,
  donçs n´hi ha molts de reproductors per l´ubuntu..
  Salut!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.