El teu blog de Linux en català

Invitacions per a jugar al Heroes of Newerth

A Alliberats.cat ja hem parlat un parell de cops del Heroes of Newerth, un vídeojoc multiplataforma, que encara es troba en fase beta, i amb una versió per a jugar nativament en sistemes GNU/Linux.

Logo del Heroes of Newerth

Els altres cops que n’hem parlat era perquè els seus desenvolupadors van oferir temporalment (durant unes hores) llicències gratuïtes per a jugar-hi en la seva fase Beta. Doncs bé, el que han fet ara és enviar a tothom qui es va registrar unes invitacions per a poder repartir (en concret, tres invitacions per a cada usuari registrat).

A Alliberats.cat hem decidit repartir aquestes invitacions entre els que ens seguiu. A més, els nostres amics de Llibertat de Programari (gràcies, Joan) ens han cedit molt amablement les seves invitacions per tal que també us les puguem oferir.

Captura de pantalla del Heroes of Newerth

Pantalla del Heroes of Newerth

Què heu de fer per rebre aquestes invitacions? Doncs simplement enviar-nos un correu electrònic a aquesta adreça de contacte, demanant una invitació. A més, si voleu, també ens podeu fer un ingrés de 30.000 € en un compte corrent d’un banc de Suïssa que us passarem, però realment això no és necessari, amb el correu n’hi ha prou. 🙂

Les invitacions seran assignades en l’ordre en què arribin els correus electrònics. Actualment en tenim sis (tres nostres i les tres que ens ha cedit Llibertat de Programari), però és possible que en pugui obtenir més.

Un cop tingueu la llicència, per instal·lar el joc només cal que seguiu les instruccions que ja vam explicar en la primera anotació, i… a jugar! 🙂

3 comments

 1. Reply

  Jo he rebut aquest mateix missatge avui al meu bloc, però el filtre Anti-Spam no la publicat.

  No utilitzes cap protecció anti-spam?

  • oriolsbd on 18 de febrer de 2010 at 18:47

  Reply

  Hola, Joan.

  Sí, utilitzem el wp-spamfree, però darrerament se’ns estan “colant” alguns missatges Spam. He vist que no tenim la darrera versió del wp-spamfree (tenim la 2.1.1.0, i l’última és la 2.1.1.2). Farem l’actualització, a veure si amb això solventem el problema.

  Gràcies per avisar. 🙂

  • Carles on 18 de febrer de 2010 at 18:59

  Reply

  Jo fa temps que jugo al HON (ja disposo de la llicència :P) i la veritat que es divertit, tot i que trobo que esta molt desequilibrat. Varen fer una copia amb un disseny millorat masa descarat del DOTA i s’han basat massa en l’estetica i poc en el joc en si. Depenen de quins herois son massa besties xD. Tot i que ara que ha aconseguit entrar com a joc patrocinat a la Dreamhack espero que es posin les piles i el millorin :D.

  Tinc ganes que Valve i Icefrog treguin el Dota 2.0 per veure com aquests 2 grans jocs competeixen i aconsegueixen un joc ( que es molt adictiu, massa xD) igualat.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.