El teu blog de Linux en català

The Last Dance, un joc de casa nostra (i gratuït)

Llegint Ubuntu Life he descobert l’existència d’un joc creat per estudiants de la Pompeu Fabra anomenat The Last Dance. És un joc amb l’estètica i temàtica que té Sin City on juguem en la pell d’un home que ha perdut la seua estimada i vol venjança. És un joc en tercera persona, amb uns gràfics i una ambientació excel·lents i a més és fàcil de controlar i fer-se amb ell.

El joc ha estat creat concretament per l’anomenat Looser Team (equip de perdedors…), un grup d’alumnes del Màster en creació de videojocs de l’idEC (Universitat Pompeu Fabra). Les opinions que s’han llegit sobre el joc no podien ser millors. Recentment han guanyat el premi Art Futura en la secció de videojocs al millor “Concept Art” i també una Honorable Mention a l’Independent Games Festival.

La cosa bona de tot això és, per una part, que el joc és gratuït i el podem baixar des de la seua pàgina web (enllacen a MegaUpload) i per altra part, i és allò que ens concerneix, és que el joc funciona a GNU/Linux amb wine amb tot el seu esplendor. Així, només cal que baixeu el fitxer .rar del joc, el descomprimiu i executeu el fitxer Last_Dance.exe amb wine, ja siga des del nautilus/dolphin o des d’un terminal:

wine Last_Dance.exe

Probablement, l’única pega que podem posar (i que probablement es podria solucionar) és que el joc està en castellà o en anglès. Bé, realment no és una pega, de fet igual tenim la possibilitat de traduir-lo si algú s’interessara i es posara en contacte amb els desenvolupadors. Jo he provat el joc al meu ordinador i he d’admetre que m’ha encantat: la banda sonora és brutal!.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.