El teu blog de Linux en català

The Polynomial, un shooter 3D espacial

The Polynomial és un joc ambientat en un univers 3D on s’ha d’explorar l’espai i enfrontar-nos contra forces diverses que tractaran d’aturar el nostre recorregut. És un joc multiplataforma amb versions per a Windows, GNU/Linux i MacOSX, però no és lliure (i tampoc gratuït). Es ven sota una llicència comercial d’uns 15€.

The Polynomial presenta uns gràfics molt vistosos i un mode de joc ràpid i entretingut, com podeu veure als vídeos que us mostrem a continuació. Totes les formes que es veuen al joc s’ha creat matemàticament, és inevitable pensar en els fractals quan es veuen les captures o els vídeos de The Polynomial.

Com hem comentat, la llicència costa vora uns 15€, tot i que podem “pagar més”, amb la qual cosa el desenvolupador centrarà els seus esforços en millorar el joc en la plataforma d’on l’hem comprat. És a dir: si hi ha molta gent que el compra per a GNU/Linux, doncs el desenvolupador centrarà més esforços en aquesta plataforma.

També existeix una demo que podeu baixar des del lloc oficial. Amb The Polynomial, afegim un nou joc comercial als jocs disponibles per a GNU/Linux. Ja són uns quants desenvolupadors independents que s’han preocupat de crear versions per a la nostra plataforma lliure, caldrà veure si les grans firmes comercials de videojocs també es pensen algun cop si portar-hi també els seus jocs.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.