El teu blog de Linux en català

Festa de KDE a Barcelona

Imatge:Konqi-klogo-official-400x500.pngAmb motiu de la publicació de l’escriptori KDE SC 4.4 (antigament KDE), a tot arreu s’organitzen festes de diferents tipus. L’equip de traducció de KDE al català també organitzarà una festa a Barcelona que consistirà bàsicament en un sopar és obert a tothom, de manera que si sou simpatitzants i/o usuaris del KDE, o del programari lliure en general, esteu convidats a assistir-hi, més dels traductors habituals.

He d’admetre que aquestes trobades sempre em deixen amb molt gust de boca: conèixer a la gent que treballa pel programari lliure de més a prop i poder parlar-ne de “frikades” durant una bona estona és una experiència meravellosa. Així que jo també seré al sopar.

El sopar serà el dia 6 de febrer, al restaurant “El Mussol”, al carrer Casp 19, a Barcelona (mireu el mapa). Després ens farem unes copetes (jo fanta, que no bec! -o un vinet ben fi-). Podeu apuntar-vos afegint el vostre nom a la pàgina que han creat sobre la festa o bé enviant un correu al Josep Ma. Ferrer per confirmar la vostra assistència (txemaq (arrova) gmail (punt) org).

Ens veiem!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.