El teu blog de Linux en català

Swiftfox 3.6

Swiftfox és un Firefox optimitzat, així de clar. Preparen paquets per a diferents distribucions (amb repositoris inclosos) que també diferencien segons arquitectura (cosa que no tinc clara si el Firefox aprofita o no). Aquests repositoris només tenen versions estables -a diferència del repositori mozilla-daily que instal·la tot versions en desenvolupament, amb la qual cosa ens deixa amb un gust de boca estrany-.

Per tant, si voleu tindre un firefox optimitzat al vostre ordinador, podeu instal·lar-lo amb paquets .deb (Debian, ubuntu) o fer servir l’instal·lador genèric. Probablement alguns de vosaltres el trobareu interessant, jo he d’admetre que els cops que he provat el swiftfox no he notat moltes diferències -tot i que molts diuen que sí que és nota.

Swiftfox

1 comment

    • Pauet on 25 de gener de 2010 at 12:00

    Reply

    Jo tot just he descobert ara que existien reositoris d’aquest navegador i fa poc que l’estic provant, la veritat que tampoc he notat diferencia apreciable amb el Firefox, però si que crec que els seus repositoris son la millor manera de tenir la ultima versió estable del nostre navegador,i per això sol crec que ja paga la pena.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.