El teu blog de Linux en català

Segona beta d'Skype 2.1 per a GNU/Linux

http://www.cultofmac.com/wordpress/gnlcontent/uploads/skype-logo.jpgTot i la notícia que va conèixer no fa molt respecte al fet que Skype podria alliberar un client lliure, el desenvolupament del client “no-lliure” continua endavant i ja tenim la segona beta d’Skype 2.1. A més de les millores generals de rendiment i solució d’errors, aquesta nova versió inclou una novetat (per a linux) important: la possibilitat de compartir l’escriptori.

Altres afegits són també la possibilitat de canviar de tema sense reiniciar el programa i també indiquen que en qüestió de so també s’han produït millores. Podeu comprovar el llistat complet de canvis a la seua pàgina web i baixar-lo com sempre des de la secció corresponent on trobareu versions per a moltes distros.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.