El teu blog de Linux en català

Registra't i juga gratuïtament al Heroes of Newerth

El Heroes of Newerth és un joc d’estratègia que està sent programat per a poder jugar en Linux de forma nativa. És a dir, sense necessitat d’utilitzar el Wine.

Logo del Heroes of Newerth

Actualment, aquest joc està en fase Beta. Això implica que encara no està del tot finalitzat. La notícia interessant és que els responsables de Heroes of Newerth ofereixen l’oportunitat de jugar al joc de forma gratuïta mentre encara es trobi en fase Beta (quan surti la versió definitiva, el joc serà de pagament). Podreu aprofitar aquesta oferta si us registreu a la seva pàgina durant un període de temps molt curt. Aquest termini per a registrar-se i optar a aquesta oferta acaba el dia 26 de desembre a les 6h del matí.

Pantalla del Heroes of Newerth

Pantalla del Heroes of Newerth

Podeu registrar-vos al joc des d’aquest enllaç. Un cop registrats, heu de baixar-vos el joc des de la pàgina de descàrrega, escollint el fitxer d’instal·lació per a Linux. Això us descarregarà en el vostre ordinador el fitxer HoNClient-0.1.61.sh. En cap moment heu de donar cap dada bancària. Un cop descarregat el fitxer, li heu de donar permisos d’execució. Ho podeu fer des del vostre navegador de fitxers habitual (si utilitzeu Ubuntu, serà el Nautilus). De forma alternativa, també ho podeu fer des d’un terminal, anant primer al directori on hàgiu descarregat el fitxer i executant l’ordre següent:

chmod +x HoNClient-0.1.61.sh

Quan tingui permisos d’execució, podeu executar la instal·lació del joc fent doble clic sobre el fitxer o, de nou des d’un terminal, anant al directori i executant el fitxer:

./HoNClient-0.1.61.sh

Un cop instal·lat el joc, podreu executar-lo des de l’entrada del menú “Aplicacions>Jocs>Heroes of Newerth”. Respecte del joc en sí, he de dir que m’ha recordat molt al Warcraft 2 (lògicament, amb gràfics molt més moderns). Us animo a que el proveu i, si hi trobeu qualsevol errada, obriu un bug als programadors.

Que el gaudiu! 🙂

Font: Gabuntu

  • joanrc on 22 de desembre de 2009 at 20:15

  Reply

  Gràcies per la informació, vaig a registrar-me!

  • oriolsbd on 22 de desembre de 2009 at 20:24

  Reply

  Jo ja ho he fet (com podeu veure pel que escric a l’anotació), i el joc pinta força bé. De moment, només l’he instal·lat i l’he executat per comprovar que funciona, però realment de moment només hi he jugat molt poc.

  Per cert, quan he posat l’idioma del joc en castellà, no m’ha pogut connectar al servidor. Quan ho he tornat a posar en anglès, ja he pogut connectar-me al servidor per iniciar la partida. No he tingut temps de jugar-hi gaire. Si veig que em torna a passar i que no ha estat una cosa puntual, obriré un Bug, però us aviso per si us passa.

  Salut!

  • roger on 23 de desembre de 2009 at 13:17

  Reply

  Me l’he instal·lat, però quan vaig a Aplicacions -> Jocs -> Heroes of Newearth i clico, em surt la pantalla en blanc durant un segon i no s’obre cap programa. Alguna idea de què és el que passa? Tinc ganes de provar-lo!!!

  • oriolsbd on 23 de desembre de 2009 at 15:54

  Reply

  Hola,

  Segur que es tracta d’algun “bug”. Executa el joc des d’un terminal. És a dir:
  /home/el_teu_usuari/hon/hon.sh

  (bé, si és aquest el directori on el vas instal·lar). Quan se’t tanqui, segurament hi deixarà algun missatge d’error. Depèn de què sigui, es podrà solucionar fàcilment o no (potser ho han d’arreglar ells). Escriu aquí el missatge. Tant si es pot solucionar fàcilment com si no, el millor és que els obris un bug.

  Salut!

  • xavi on 23 de desembre de 2009 at 16:20

  Reply

  Iep Roger, no sé si casualment continues tenint el mateix pc que jo 😮 però a mi sí que m’ha funcionat, desactivant el Compiz, això sí.

  Bones festes camarada!

  PS: i moltes gràcies Oriol per la informació!

  • roger on 23 de desembre de 2009 at 21:28

  Reply

  Hola companys!! El missatge que em deixa és el següent:

  warning: The VAD has been replaced by a hack pending a complete rewrite
  K2 – Fatal Error: ARB_pixel_buffer_object not available.

  Com ho veieu??? Gràcies per donar-me un cop de mà!!

  • xavi on 23 de desembre de 2009 at 23:20

  Reply

  Vès que no haguem de començar a témer l’spam!

  • oriolsbd on 24 de desembre de 2009 at 07:40

  Reply

  Hola, Roger.

  La veritat és que aquest missatge no em diu res, però sembla que és una part del codi que tenen clar que han de reescriure (com a mínim, el primer missatge d’avís, que pot ser que provoqui l’error posterior o no).

  Has provat el que comentava el Xavi de treure el Compiz? Tant si et funciona traient el Compiz com si no, el millor és que obris un bug als programadors perquè ho puguin arreglar. En pots entrar un aquí (jo no n’he trobat cap que el que et passa a tu, tot i que sí algun de semblant):
  http://beta.heroesofnewerth.com/report_bug.php

  Sobretot, si obres un bug indica que tens Linux (i la teva distribució) i el missatge complet que et dóna.

  Salut!

  • oriolsbd on 24 de desembre de 2009 at 07:42

  Reply

  Hola, Xavi.

  Sóc el nou filtre antispam! 🙂
  He rebutjat el missatge a què et referies. Efectivament, es tractava de Spam.

  Realment, tenim una extensió antispam (WP-SpamFree). Aquest missatge se li deu haver passat.

  Gràcies per avisar.

  • roger on 29 de desembre de 2009 at 20:36

  Reply

  Ei, he actualitzat la distribució i ara ja em funciona. És que feia molt de temps que no instal·lava el que tocava i al final, les coses ja no funcionen… tot solucionat!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.