El teu blog de Linux en català

VirtualBox 3.1

http://www.softcatala.org/w/images/d/d5/Virtualbox_logo.pngFa un parell de dies es va publicar una nova versió del VirtualBox, el programa de virtualització de sistemes operatius. Aquesta no és una versió de grans canvis, però inclou algunes millores que cal esmentar:

  • La “teleportació” que permet la migració de màquines virtuals mentre s’estan executant entre diferents amfitrions (característica que els usuaris normals no apreciarem)
  • Suport d’acceleració 2D per a clients Windows
  • Nou sistema de captures d’estat de les màquines que ens permetrà crear captures de captures (una mica enrevessat)
  • La possibilitat de variar alguns paràmetres de la màquina mentre aquesta s’està executant (p.e. dispositius de xarxa)
  • Millora del rendiment amb clients de 64bits

I més canvis que podeu veure visitant a la pàgina de canvis. Al rebost de softcatalà trobareu els enllaços directes per a la descàrrega per a Windows i Mac, així com l’enllaç als repositoris per a diferents distribucions. Si feu servir el programa, m’agradaria demanar-vos que si veieu algun error a la traducció, vos poseu en contacte amb mi. Des de la versió 3.0 s’han inclòs algunes cadenes que alguns cops és complicat de traduir.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.