El teu blog de Linux en català

Heroes of Newerth

Aquells qui vau jugar al Warcraft (I, II i el següent, que no tinc clar si era el III), probablement trobareu curiós aquest joc: Heroes of Newerth. Pels vídeos es pot comprovar que la dinàmica, l’estil i fins i tot els gràfics són molt semblants als del Warcraft i en general als jocs d’estratègia de fa 5 anys enrere.

Heroes of Newerth Online és un joc d’estratègia per equips i acció RPG basat en Defense of the Ancients (un mapa/mod de Warcraft 3). El joc consisteix bàsicament en conquerir el castell rival amb equips d’herois o forces del mal, cada u amb poders diferents que milloren segons puja el nivell.

Aquest joc no és GPL i, a més, es troba en fase beta que només es pot provar amb una invitació (la del Google Wave no val, si algú s’ho pregunta). Probablement acabe sent un joc de pagament. La qüestió és, però, que linux està present en el desenvolupament d’alguns jocs. Per descomptat, encara ha de passar molt de temps fins que algun gran joc trega una versió per a linux nativa (p.e. Assassin’s Creed o d’altres).

3 comments

  • Gerard on 17 de novembre de 2009 at 18:46

  Reply

  Doncs és wapu

  • Pau on 17 de novembre de 2009 at 20:56

  Reply

  Jugarem a la feina!!

  • Joan on 18 de novembre de 2009 at 14:49

  Reply

  …que només es pot provar amb una invitació (la del Google Wave no val, si algú s’ho pregunta).

  XDDD

  Puntassus així els sols tenir, i m’obligues a comentar.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.