El teu blog de Linux en català

Xerrada Programari Lliure al Punt d'Informació Juvenil (Barcelona)

L’equip del Punt ha organitzat una xerrada el proper dia 19 a les 19.00 hores sobre “Programari Lliure” a petició d’unes quantes persones. El nivell serà introductori i se centrarà en conèixer els avantatges que el programari lliure ofereix tant a nivell d’usuàri/a com en les aplicacions que pot oferir als “joves emprenedors”.

La xarrada serà interessant a més perquè la farà Albert Calvet, president de l’Associació Catalana d’Empreses per al Programari Lliure.

Si hi penseu anar, podeu confirmar assistència enviant un correu a informaciojuvenil.dasc@gencat.cat o al 934838384. Si no confirmeu no passarà res, es fa per tal de preveure el nombre de persones que hi anirà i així poder preparar el lloc.

punt-programari-lliure

Deixa un comentari

Your email address will not be published.