El teu blog de Linux en català

Fons de pantalla de Mandriva 2010

En Ferran ens escriu:

Avui seré una miqueta egocentrista, però es que m’he trobat amb una sorpresa que m’ha fet molta il·lusió.

Mandriva va organitzar un concurs mitjançant Flickr per elegir 10 fons de pantalla per al nou Mandriva 2010. Jo vaig participar-hi de rebot i quina ha sigut la meva sorpresa que avui, quan ja ni me’n enrecordava, al obrir el correu m’he assabentat, després de fer un gran bot al sofà, que una de les meves fotografies havia estat elegida al igual que altres deu.

Jo ja en feia prou amb l’il·lusió que una fotografia meva estigui a una distribució GNU/Linux però a més els de Mandriva ens regalen a tots els guanyadors la Mandriva 2010 PowerPack mitjan descàrrega!

Dóna gust pertànyer a la comunitat que hi ha darrera de tot programari lliure on tots podem contribuir. Coses com aquestes em fan creure cada dia més en la filosofia de la cultura lliure.

Mirada perduda

  • Pau on 3 de novembre de 2009 at 09:13

  Reply

  Enhorabona Ferran!!

  • Aljullu on 3 de novembre de 2009 at 10:04

  Reply

  Felicitats! I la foto molt maca!

  • Xema on 3 de novembre de 2009 at 11:05

  Reply

  Felicitats Ferran! La veritat, és una foto preciosa. Amb el teu permís, vaig a posar-me-la de fons de pantalla a l’Ubuntu 😉

  Enhorabona!

  • albir on 3 de novembre de 2009 at 12:51

  Reply

  Aquestes coses són petits detalls que omplen molt. Felicitats!

  Algunes de les altres fotografies son molt txules tambe.

  salut

  • Ferran on 3 de novembre de 2009 at 15:58

  Reply

  Moltes gràcies! M’encanten varies de la resta de fotografies que han sortit guanyadores, són realment maques i ja les tinc guardades com a fons de pantalla al meu ubuntu 😛 (Tot i que aquest Mandriva que ens regalen caurà segur en algun ordinador :P)

  M’omple molt que altra gent es fiqui la meva, Xema.

  • Ruig on 3 de novembre de 2009 at 16:40

  Reply

  Enhorabona! La fotografia és molt maca i original. 😉

  Moltes felicitats, Ferran!

  • oriolsbd on 4 de novembre de 2009 at 08:16

  Reply

  Moltes felicitats, Ferran! 🙂

  • binic on 4 de novembre de 2009 at 14:54

  Reply

  Felicitats Ferran!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.