El teu blog de Linux en català

Problemes amb shipit ubuntu?

Per si no ho sabeu, shipit es un servei que ofereix canonical per enviarte els cd’s de Ubuntu (server i desktop) i Kubuntu a casa teva totalment gratis, sense pagar ni tan sols els costos de l’enviament. Desde fa uns quants dies shipit Ubuntu/Kubuntu  torna a estar disponible ja que la propera versió d’Ubuntu/Kubuntu està a punt de ser llançada. Cal tenir en compte que Canonical paga els Cd’s, així que si disposeu d’una bona connexió a Internet no és recomanable demanar-ne.

A causa d’algun error de Canonical (suposo que es tracta d’un error) molts usuaris com jo quan intentem demanar el nou Cd de l’Ubuntu 9.10 ens mostra el seguent missatge:

“You have already received our maximum number of allowed shipments. Please download the CD image and record it yourself.”

He buscat com poder solucionar això, i he vist que és realment senzill.
Simplement hem de crear una nova conta a shipit, amb una direccio de correu diferent (el domicili pot ser el mateix).

Segons he llegit a muylinux.com aquest problema nomes el tenen els usuaris que ja havien demanat CD’s abans, aixi que si us torneu a registrar el problema queda resolt.

Edito: No es tracta de cap error, Canonical no pot pagar tants Cd’s, ja que per a ells fabricarlos no es gratis. Aixi que en principi millor no demanar-ne a no ser que no disposeu d’Internet.

Alternatives

2 comments

    • Anonymous on 22 d'octubre de 2009 at 21:06

    Reply

    T'ho has corrat molt!! Segueix asi tio!Ja m'ensenyaràs, xd

    • Rafael Carreras on 23 d'octubre de 2009 at 18:43

    Reply

    Efectivament, Canonical acaba de canviar la política del shipit i ja no envia CD gratuïts a tothom que ho demana. És lògic, si vius en un lloc amb una connexió a internet decent, no has de tenir cap problema en baixar-te'l o obtenir-lo d'un amic o conegut.En canvi, si vius a un lloc on la connexió a internet és un luxe, te'l seguiran enviant gratuïtament.Els demés també els podem comprar a un preu mòdic a la botiga de Canonical: http://shop.canonical.com

Deixa un comentari

Your email address will not be published.