El teu blog de Linux en català

Tivion, aplicació per veure més de 70 canals de TV

Per a veure canals de TV ràpidament i fàcil a GNU/Linux, els dos principals programes que hem tingut han estat LiveStation i Zattoo. El primer, tot i que ofereix una quantitat molt gran de canals, té com a principal problema la qualitat i la recepció que es talla molt (a més de no tindre una interfície molt intuïtiva). Zattoo, el meu favorit, va decidir passar a ser de pagament i, a més, van deixar d’oferir una versió per a GNU/Linux. Molt trist.

Ara ha aparegut una nova aplicació anomenada Tivion, que permet veure més de 70 canals classificats per països: Espanya, Regne Unit, Argentina i Rússia. No tots els canals funcionen: alguns canals importants com els de la BBC o Sky News no he pogut reproduir-los (igual és problema meu). Però canals classificats a dins de la categoria Spain es poden veure tots: IB3, TVE, CNN+, A3 i molts més. Del Regne Unit es poden veure alguns, i de l’Argentina i Rússia es veuen tots (només hi ha 5 o 6).

La instal·lació de Tivion requereix PyGTK 2.16, no disponible a Jaunty actualment (per això millor fer servir el ppa). A Ubuntu Karmic sí que es pot instal·lar directament sense cap mena de problema. Tivion ha passat de suportar 30 a més de 70 canals de la versió 0.0.1 a la 0.0.2 que és la que enllacem ací. El programa encara ha de millorar, sobretot quant a personalització i preferències, però per ara funciona bé.

Baixades

Captura-Tivion 0.0.2

1 comment

    • Dtritus on 13 d'octubre de 2009 at 10:28

    Reply

    Bé, si es pot veure Eurosport 2, per mi ja vaig servit… que per aquet canal a la nomes es possible veure’l als serveis de pagament a espanya.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.