El teu blog de Linux en català

Hulu desktop ja és compatible amb Ubuntu i Fedora

Per a aquells que no ho coneixeu, Hulu és una pàgina web des de la qual és possible veure sèries, pel·lícules i altres continguts de manera gratuïta. Sembla que és un projecte que té al darrere com a fundadors l’NBC i Corp (Fox), per la qual cosa tot és legal. No ho trobarem TOT, però per exemple es poden trobar sèries senceres com LOST, pel·lícules antigues, tràilers, etc.

Fins no fa molt, Hulu només era accessible via web. Més tard, es van crear programes d’escriptori per a Windows i Mac i recentment s’acaben de publicar les versions per a linux (només Ubuntu i Fedora). Així, només cal tindre instal·lat Flash i indicar-ne la ruta al fitxer de configuració per a que el programa funcione.

Tot i així, existeix un problema: actualment Hulu només és obert per als usuaris dels EUA, la resta del món haurà d’esperar un temps per poder accedir als continguts que Hulu ens ofereix. Realment és una llàstima no poder accedir als continguts, però també perquè el disseny és senzill i intuïtiu -pocs webs com aquests es poden trobar a la xarxa-. El programa es pot instal·lar i provar, però. Simplement no es podran visualitzar els vídeos. Supose que si es fa servir un proxy, igual sí que es pot accedir (però probablement funcione massa lent).

Podeu baixar els paquets per a ubuntu i fedora des de la seua pàgina web. Una vegada instal·lat el programa ha de detectar la ruta a Flash. Si no ho fa, us ho informarà i indicarà el fitxer que heu d’editar indicant la ruta al flash. No és realment complicat fer-ho.

Captura-Hulu Desktop

1 comment

  1. Reply

    Pel que he mirat a la xarxa, al principi hi va haver gent que feia servir un proxy situat als USA per poder veure hulu des d’altres països, però al cap de poc se’n varen adonar d’això i ara aquest truc ja no funciona.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.