El teu blog de Linux en català

El meu espai de treball: el fons, el tema GTK i les icones

No cal ser un expert per deduir que, després de la captura que vaig posar l’altre dia, m’agraden els escriptoris més foscos que lluminosos. Això és degut sobretot al temps que passe davant de l’ordinador i, per què no dir-ho, la primera cosa que faig al matí és engegar l’ordinador i els ulls no estan per a fons blancs (per no parlar que cada cop que òbric el Firefox em quede cec, encara que siga al migdia).

Continuant amb el tema general del meu escriptori, avui us comentaré ràpidament quin és el fons que faig servir, el tema gtk, així com les icones. El tema GTK és el Nodoka Dust, la millora en els botons és important ja que es veuen molt més elegants. Mireu:

Dust

dust-botons

Nodoka

nodoka-botons

Dust

dust-openoffice

Nodoka

nodoka-openoffice

3 comments

  • Joan on 24 de setembre de 2009 at 10:43

  Reply

  A mi últimament també m’agrada utilitzar temes foscos.
  Després d’utilitzar el Dust durant mig any, fa pocs mesos em vaig canviar al GNOME-colors com a tema d’icones i tema GTK+.

  http://code.google.com/p/gnome-colors/

  • Joan on 24 de setembre de 2009 at 17:32

  Reply

  Això és degut sobretot al temps que passe davant de l’ordinador i, per què no dir-ho, la primera cosa que faig al matí és engegar l’ordinador i els ulls no estan per a fons blancs. Tampoc cal ser un expert per deduir que molts dels que ens passem per aquí fem el mateix XD.

  I això del centelleig del Firefox ho pots solucionar posant de pàgina d’inici el Blackle, jeje.

  Salutacions!

  • Pau on 24 de setembre de 2009 at 18:06

  Reply

  Ei Joan, la meua pàgina d’inici és fosca, però tot i així, en iniciar-se el firefox passen un o dos segons als quals la pantalla només mostra el blanc…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.