El teu blog de Linux en català

1000 entrades i una reflexió…

Estava mirant el panell de control i he vist que SomGNU ha arribat a les 1000 entrades. Déu ni do, en dos anys i 9 mesos (gairebé 1000 dies) hem escrit 1000 articles. Això vol dir un article per dia (no vull ni imaginar el temps que li hem dedicat…).

1000-articlesSens dubte tota una fita. Això em dóna peu a una reflexió recent, i és que darrerament no sent el mateix ànim o les mateixes ganes per escriure articles. És una espècie de roda: tinc la impressió que els articles han baixat de qualitat, ha canviat una mica la manera de presentar les coses, i com que no sé com solucionar-ho, doncs encara tinc menys ganes.

Això no és pas un final ni res semblant, és simplement una reflexió que indica que és hora de fer algun canvi -tot i que no en sé quin-. Vull continuar amb la regularitat, que crec que ha estat un dels punts forts de SomGNU al llarg d’aquests quasi tres anys. A veure si per al 3er aniversari ordene les coses al meu cap i ordene SomGNU.

  • Aljullu on 18 de setembre de 2009 at 14:48

  Reply

  Felicitats per les 1000 entrades.

  Pel que fa a la reflexió que fas… Jo que també escric a blocs, crec que tot són cicles; i com molt bé dius, com menys escrius, menys motivat estàs: és una roda.

  Jo crec que seria interessant, com vau fer amb els fòrums, arribar a una fusió amb altres blocs de programari lliure en català.

  • Marc on 18 de setembre de 2009 at 15:28

  Reply

  Ànim amb aquest bloc, no fa tant que el conec però em sembla genial i per mi és la millor manera d’estar informat sobre programari lliure en català. En tot cas sí és cert que la unió fa la força…
  Salut!

  • Slarti on 18 de setembre de 2009 at 15:36

  Reply

  ejem ejem però ultimament el ritme d’entrades ha baixat ejem ejem…
  😉

  Però felicitats igualment

  • aniol on 18 de setembre de 2009 at 16:01

  Reply

  Coincideixo amb Aljullu. El procés del fòrum i si tot va bé l’apartat Wiki, també podria funcionar amb el tema “blog”. 🙂

  • albir on 18 de setembre de 2009 at 16:06

  Reply

  Enhorabona, perque per arribar a 1000 posts s’han de fer un a un, i es qui els ha fet que sap la feina que li han portat.

  Segueixo el bloc d fa poquet i no conec el ritme del principi, jo personalment prefereixo menys frequencia i més qualitat, aixi que en el vostre cas no em preocuparia massa per no escriure gaire sovint. 🙂

  Salut!

  • Pere on 18 de setembre de 2009 at 17:27

  Reply

  Enhorabona i endavant!

  • jadell on 18 de setembre de 2009 at 17:47

  Reply

  Moltes felicitats!

  Vist des de fora no trobo que hagi baixat la qualitat, hi haurà articles més sucosos i d’altres no tant, també segons el gust del consumidor. Com deien més amunt, escriviu quan tingueu quelcom a dir i hi podeu dedicar una estona.

  Valoro molt les traduccions que us curreu d’altres articles, principalment aquelles que es fan de l’anglès però també les que feu de webs en castellà. Com vas dir un dia a la tafanera, hi ha qui fa coses per la llengua fora d’adscripcions polítiques.

  La vostra és una tasca diria que imprescindible!

  Per altra banda, tot allò que aguanta un temps li cal canviar, introduir variacions, nous enfocaments, etc o acaba cansant. És natural.

  P.S.: M’encanten els resums 🙂

  • Roger on 18 de setembre de 2009 at 18:12

  Reply

  Jo sempre he pensat que SomGNU es el millor bloc que llegeixo en català i amb més trajectoria que conec.

  I després, miro per exemple els resultats dels premis blocs Catalunya, i ni tan sols hi apareix com a finalista. Tinc clar que es perque aquestos concursos només funcionen si fas molta campanya, i no corresponen a la realitat. Una critica més al concurs.

  Però en fi, per mi el millor bloc de tecnologia.

  Felicitats i endavant!

  • Hermes on 18 de setembre de 2009 at 18:25

  Reply

  Em serveix de gran ajut i les noticies m’han espavilat un xic (dintre del possible a un vell xaruc) fins i tot m’he baixat alguna de les “cosetes” que recomanes.
  Trobo impagable la naturalitat implícita als teus comentaris.

  • PellRoja on 18 de setembre de 2009 at 19:02

  Reply

  El que han dit els companys, i afegir que gràcies per aquesta regularitat i qualitat. 🙂

  • Arnau on 18 de setembre de 2009 at 19:44

  Reply

  Pau, t’entenc perfectament. Però t’asseguro que això va per etapes i tot i que ara potser no et motivi gaire, segur que el cap d’un temps li tornes a agafar el gustet (o no, i tampoc passarà res!!).

  De moment, per tot el que has fet (que crec que ha estat molt més del que et pots imaginar ;=)) moltes gràcies 🙂

  • Ruig on 18 de setembre de 2009 at 20:14

  Reply

  No pateixis, Pau. Tots et recolzem i tampoc crec que hagi baixat el nivell dels articles. SomGNU és un dels millors blocs en català que he tingut el privilegi de llegir i una molt bona comunitat (ara integrada dins de cobert.cat).

  Segueix donant-li canya, que val la pena!

  PS: jo també crec que la fusió podria donar resultat… Nou bloc Cobert.cat?

  • Pau on 18 de setembre de 2009 at 20:53

  Reply

  Gràcies a tots pels comentaris 🙂

  Primer de tot, comentar que no només he estat jo qui ha fet arribar SomGNU fins on és ara mateix. Al camí m’ha ajudat moltíssima gent que també ha anat publicant molts articles i als qui agraïsc moltíssim haver format part en aquest projecte.

  Sobre el tema d’unificar blocs, la cosa no és clara. Ho vam comentar quan vam iniciar cobert.cat, però vam creure convenient mantindre la “varietat” de blocs de programari lliure. No hi ha molts en català, i centralitzar-los en un de sol podria acabar amb certa riquesa. És cert que més val qualitat que quantitat, però vam creure adient que unificar el fòrum i potser altres aspectes seria millor que unificar els blocs.

  Salut i gràcies a tots!!

  • victor_v on 18 de setembre de 2009 at 23:52

  Reply

  Moltes felicitats per ses 1000 entrades! I ànims, tots tenim altibaixos en gairebé tot en aquesta vida, 🙂 una abraçada ben forta!

  • Albert on 19 de setembre de 2009 at 08:56

  Reply

  Primer de tot volia felicitar-te per arribar a on has arribat, ja que no és fácil estar dos anys escrivint una entrada diaria.

  Com a consell et podria dir que no t’obssesionis en seguir amb el ritme de una entrada diaria.

  salutacions.

  • oriolsbd on 19 de setembre de 2009 at 14:25

  Reply

  Ei, Pau.

  Moltes felicitats, i endavant! El vostre bloc (que no blog 🙂 ) és fantàstic.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.