El teu blog de Linux en català

Paquet rpm de Google Chrome per a Mandriva

Google Chrome

Google Chrome

Per gràcia o per desgràcia, Google Chrome només podem trobar-lo a GNU/Linux de dues formes: o bé en format zip o en format deb per a Ubuntu. Aquells que tinguen altres distribucions s’han d’apanyar amb el paquet zip i tots els maldecaps que pot comportar.

Un usuari de Mandriva ha decidit preparar i compartir un repositori amb Google Chrome per a aquesta distribució. Aquells qui vulgueu afegir-lo i instal·lar-lo només haureu d’executar a un terminal les següents ordres:

urpmi.addmedia --mirrorlist http://eugeni.dodonov.net/rpm eugeni i586
urpmi chrome

Amb això ja tindreu instal·lat Google Chrome. És d’esperar que a l’igual que ja fa l’Opera, una vegada es publique la versió final, hi trobem paquets i repositoris per a diferents distribucions. Mentrestant, sembla que només els usuaris d’Ubuntu i Mandriva tindran sort (desconec si hi ha repositoris per a altres distribucions).

1 comment

    • Hermes on 8 de setembre de 2009 at 11:34

    Reply

    Curiosament Google diu a Chromiun que aquest és el nom del projecte en el que s’inclou Chrome.
    Chromium encara és molt verd però, dia sí i día també, envien actualitzacions.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.