El teu blog de Linux en català

Dia de la Llibertat del Programari

Com molts de vosaltres ja sabreu, el dia 19 de setembre és el Dia de la Llibertat del Programari. Com cada any (i amb aquest ja en porten cinc) Caliu organitza una sèrie d’actes a Barcelona. Tal i com ens informa el Rafael Carreres, aquest any s’ha ampliat força el nombre d’activitats, i constarà de diverses xerrades i tallers, que tindran lloc al Centre Cívic de les Corts de Barcelona de les 10h del matí a les 20h del vespre.

A la mateixa anotació del Rafael Carreres fa una crida a la participació per a qui vulgui fer-hi una xerrada o taller.

logo del Softare Freedom Day

Podeu trobar més informació a la pàgina principal de l’esdeveniment, on també trobareu l’horari provisional de les xerrades i tallers. Si voleu conèixer més sobre l’esdeveniment a nivell internacional, també podeu consultar la pàgina del Software Freedom Day.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.