El teu blog de Linux en català

GShutdown, controlant l'aturada i l'inici de l'ordinador

gshutdownGShutdown és una utilitat avançada per controlar l’aturada o l’inici del nostre ordinador. És una aplicació senzilla que permet programar el moment al qual volem reiniciar, aturar o eixir de la nostra sessió. Tot això amb una interfície senzilla i intuïtiva. Està llicenciat sota llicència GPL i fa servir les biblioteques GTK+2 (millor integració amb GNOME).

Entre les característiques bàsiques cal comentar que tot i que està programat amb GTK+, també és compatible amb KDE (i també amb XFCE). També és compatible amb GDM i KDM (els gestors d’entrada de GNOME i KDE respectivament); possibilitat de triar una ordre per aturar l’ordinador (sudo poweroff, per exemple), icona de safata de sistema, notificacions visuals i diferents maneres d’indicar el temps d’aturada (compte enrere, data concreta…).

Des de la pàgina de baixades podreu descarregar paquets precompilats per a Ubuntu, Fedora i OpenSUSE  a més de trobar les fonts per compilar-les si teniu alguna altra distribució. A més, es troba completament en català (tot i que amb una traducció amb uns quants error, traduït per Siegfried-Angel Gevatter Pujals).

1 comment

    • RainCT on 25 de juliol de 2009 at 22:36

    Reply

    Sí, vaig traduir el programa aquest fa anys… Algun dia d’aquests hauré de revisar la traducció.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.