El teu blog de Linux en català

Mistelix 0.2

Mistelix és un programa d’autoria de DVDs que també permet crear presentacions de diapositives. Està desenvolupat per en Jordi Mas, el mateix autor del famós gbrainy. Fa uns dies es va presentar la versió 0.2 i ja es pot donar una ullada a la planificació de les properes versions.

Mistelix fa servir Theora per a la creació de presentacions amb imatges, també permet incloure-hi vídeos, afegir transicions (sembla que això requereix la instal·lació d’extensions) i publicar els projectes acabats en un DVD o en un vídeo.

El programa encara es troba en un estat de desenvolupament poc avançat, però ja es pot treballar amb ell. És fàcil de fer servir (almenys fins on jo ho he provat), tot i que no m’acaba d’agradar com estan distribuïts els quadres de la finestra.

Des de la pàgina oficial del projecte trobareu paquets per a gairebé totes les distribucions més famoses (què poques vegades es troba això), així com un repositori ppa per a Ubuntu. El programa ja es troba en català i s’estan cercant nous col·laboradors.

mistelix

1 comment

 1. Reply

  Ep,

  Gràcies nois per fer-vos ressó.

  Si algú té cap dubte i li cal ajuda que m’escrigui a jmas at softcatala.org.

  El programa encara està en desenvolupament i és força alfa.

  Gràcies,

  Jordi,

Deixa un comentari

Your email address will not be published.