El teu blog de Linux en català

djl, interfície per baixar i instal·lar jocs a GNU/Linux

djl és un programa que permet baixar i instal·lar jocs per a GNU/Linux d’una forma fàcil i segura. Bàsicament és una interfície amb diferents pestanyes: una de notícies i novetats sobre el programa, una altra on podem navegar per tots els jocs i instal·lar-los (amb una subpestanya amb les baixades) i dues pestanyes més: xat i connectors.

Està fet amb Python i Qt i conté més de 100 jocs entre els quals cal destacar les darreres versions de Nexuiz, Sauerbaten, Yo Frankie! (el joc que es va fer amb Blender), Wolfenstein i molts més. Instal·lar un joc és tan senzill com marcar-lo i després fer clic sobre Install.

Podeu baixar el programa des de la web oficial. És un paquet tar.gz que haureu de descomprimir, a dins hi trobareu l’executable djl.sh, al qual haureu de fer doble clic i triar executar-lo. El programa s’obrirà per primera vegada (podeu acceptar els paràmetres per defecte) i ja el podreu fer servir.

2 comments

  • *e* on 22 de maig de 2009 at 08:11

  Reply

  No ho coneixia i és molt còmode!
  Gràcies

  • adrià on 20 de setembre de 2010 at 19:26

  Reply

  buahh! una pasada això ! molt més facil jejeje vaig intentar instal·lar el wolfenstein desde la consola amb ubuntu i em tornava boig xD jajaja moltes gràcies!!!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.