El teu blog de Linux en català

Ja es poden demanar CDs d'Ubuntu Jaunty

Quan només queden 6 dies per a la publicació oficial d’Ubuntu Jaunty, ja s’ha obert el shipit d’Ubuntu i podem demanar cds d’Ubuntu i Kubuntu Jaunty. Per defecte, només ens envien un cd i per fer comandes superiors cal justificar-ho. Recordeu que cal tindre compte a Launchpad, és gratuït.

Avui també s’ha publicat la candidata a versió final que ja es pot descarregar des dels servidors oficials. No podem esperar gaire novetats respecte a la darrera beta ja que en aquests casos només es corregeixen errors i s’acaben de preparar els cds.

shipit-kubuntu

3 comments

  • Rafel on 17 d'abril de 2009 at 16:25

  Reply

  Jo ja l’he encomanat. Des de la 7.10 que me’ls demane.
  Mola tindre’ls original i amb adhesius de regal,hahaha.

  • Arnau on 17 d'abril de 2009 at 16:58

  Reply

  Ja estan demanats!
  A veure quan tarden…!
  Jo en vaig demanar per primera vegada a la versió 6.04. En vaig demanar 10 (era típic en aquells moments! jeje) i els vaig repartir entre amics i coneguts. Alguns van provar-lo i des d’aquell moment van fer servir GNU/Linux 🙂

  • roquet on 20 d'abril de 2009 at 11:47

  Reply

  jo també he demanat el meu.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.